wollen bodywarmer kind
Sale
Uitverkocht
20,00
42,50
42,9544,95
42,50
42,50
42,50
42,50
42,50
45,00
Sale
17,50
79,95
42,50

wollen bodywarmer kind

Een wollen bodywarmer is echt een must have is elke kast. Je kan een wollen bodywarmer echt het hele jaar dragen. In de winter lekker binnen over je kleren aan. Maar als je in de zomer maanden in de ochtend nog wat fris is kan je hem lekker aanschieten. je kleine zal dol op de wol zijn. Met een wollen bodywarmer zit je nooit verkeerd.

Maar we hebben ook wollen bodywarmers voor volwassenen. Deze kan je hier vinden.

Wollen producten – We Are Wovens

wollen bodywarmer kind: Wij zijn er dol op, en dat zijn er ondertussen al aardig wat. 
Wollen Bodywarmers, wollen wiegdekens, wollen ledikantdekens, wollen sloffen, wollen jassen, wollen onderleggers en noem maar op. 
Onze wol is een natuurproduct en hartstikke duurzaam, warm en ook nog eens heel erg hip. En weet je wat, het ruikt ook nog eens heerlijk. Dat is wel een dingetje, want you love it or you hate it. Dit is de lanoline oftewel schaapsvet die van nature in de wol zit. De geur gaat weg maar kan ook weer terug komen als je de wol wast. En hoe was je nou je wolletje? Ook hier kunnen we je nog veel meer over vertellen. 

Wol heeft heel veel heerlijke voordelen. Het is vuilafstotend en isoleert fantastisch bij kou. Onze wollen ledikantdekens of  wiegdekens houden je kleintje dus lekker warm. Maar ook de slippers en sloffen voor jong en oud zorgt voor warme voeten het hele jaar door. 

Onze wolcollectie wordt steeds uitgebreider en we zullen ook niet stil staan in deze ontwikkeling. Blijf ons dus volgen en hul jezelf en je kroost in wol!

Wil je al onze ontwikkelingen volgen of wat inspiratie opdoen? We proberen zo veel mogelijk te delen via onze social media kanalen. Je vindt ons op Instagram en Facebook. Kom je ons volgen?