Meet The Team

Willeke

Ze heeft de aller-, allerliefste lach. Heeft al 24 rondjes om de zon gemaakt, is helemaal wild van vintage spulletjes en begraaft zich het liefst compleet onder de wol. Is de trotse moeder van een zoontje van bijna 1 (volgende week jarig!) en hoopt op meer kindjes in de toekomst. Werkt twee dagen per week in onze stenen winkel in Soest, waar ze jou met alle liefde en zorg helpt. Doet daarnaast uitmuntend werk als orderpicker en pakjesverzender en houdt de winkel en etalage spic&span. Man, wat zijn we blij met haar!

Willeke haar fav product is de Easy Carrier

Marlo

Bij haar voel je je direct op je gemak. Zo’n warm en lief liefje is ze. Moeder van twee heerlijke kinderen is ze ook, en dertig – is ze óók. Creativiteit stroomde altijd al door haar aderen en sinds de laatste jaren verdient ze dan ook de boterham op de plank met haar talenten: fotografie en illustraties voeren de boventoon. En dat is dan ook wat ze voor ons betekent! De schitterende beelden op onze website en socials zijn nagenoeg allemaal van haar hand. Fantastisch is ze, want ze vangt preciés de sfeer en vibe die we voelen en willen uitdragen.

Marlo haar fav product is de wollen bodywarmer. Daar woont ze in

Marilyn

Mij heb je zonder dat je het wist al regelmatig aan de lijn gehad. Ik tik namelijk deze nieuwsbrieven, maar sta je ook te woord als je ons via de mail een vraag stelt. Ik slinger zo nu en dan een social post namens WAW de ether in, en sta wel eens model voor nieuwe producten van de hand van ons Ils. Hai, aangenaam: ik ben de Virtual Assistant van de CEO 😇.

Wat ik ook ben is moeder. Een hele trotse, van een meisje van 7 en een jommetje van 6 maanden. Ben dol op burrito’s en haken, maar niet per se tegelijkertijd. Ben sinds jaar en dag een échte doekenmoeke want #keepthemclose #attachmentparenting #carrythem en je kent het wel.

Mijn fav product is de wollen onderlegger, want daar slaapt mijn meneertje al zes maanden zaaaaaaalig op

Ilse

Mixite Lace Draagdoek

Even voorstellen hoor. Ik ben Ilse, net de 40 aangetikt en moeder van 3 heerlijke monsters.
Zo’n 8 jaar geleden ben ik begonnen met We Are Wovens en inmiddels het team uitgebreid met nog 3 fantastische meiden: Marilyn, Willeke en Marlo zoals hierboven te lezen is.

Er is een fysieke winkel in Soest en onze producten liggen inmiddels in Nederland bij bijna 70 winkels. In Belgie zijn we ook lekker aan het groeien.  
Ik kan niet goed kiezen wat mijn favo product is. Ik kies ze gewoon allemaal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *