fbpx
×

RETOUR EN/OF RUILEN

We Are Wovens hoopt dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
Kijk de draagdoek bij binnenkomst eerst na!
Wil je artikelen ruilen of retourneren, dan verzoeken we je om binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail te sturen aan info@wearewovens.nl. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Ongebruikte, ongewassen en onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen na factuurdatum worden geretourneerd, om te ruilen of het geld teruggestort te krijgen. Het staat We Are Wovens vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. We Are Wovens accepteert geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die zijn gewassen, gedragen of waarvan de etiketten zijn verwijderd.

Om een artikel te retourneren, stuur het in de originele verpakking met pakbon naar:
We Are Wovens
Weteringpad 7
3762EN Soest

We Are Wovens is niet aansprakelijk voor het zoekraken van pakketten die verstuurd worden.

Beschadigde artikelen
Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail te sturen naar info@wearewovens.nl. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd. * Let op, als de originele verpakking mist, of de zending wordt verzonden in de originele verpakking en niet in de verzendzak of doos, dan brengen wij tot €7,50 in rekening. *

Terugbetaling
Je wordt terugbetaald binnen 14 werkdagen nadat je retourzending door ons is verwerkt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt teruggestort op de bankrekening van de oorspronkelijke koper. Heb je betaald via Klarna, en je meldt bij ons een retour. Dan heb je zelf de verantwoordelijkheid je retour ook te melden bij Klarna. Klarna kan extra kosten in rekening brengen.

We Are Wovens behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.