wollen jassen

Prachtige wollen jas in beige voor Volwassenen en kinderen.
Vanaf nu hebben we ook prachtige wollen jassen in ons assortiment en deze jassen zijn niet alleen om te dragen. Ze zijn ook nog eens hartstikke hip! Ze zijn vanaf nu in ons assortiment beschikbaar: 100% natuurlijke merino wollen jassen met rits.

Prachtige wollen jassen voor volwassenen en kinderen. 

Vanaf nu hebben we ook prachtige wollen jassen in ons assortiment en deze jassen zijn niet alleen om te dragen. Ze zijn ook nog eens hartstikke hip!

100% natuurlijke merino wollen jassen met rits.

Deze collectie bestaat onder andere uit deze prachtige beige kleurige wol. Gemaakt van zuiveren merino wol zonder synthetische toevoegingen. Dit maakt de wollen jassen ademend en ook nog eens hartstikke duurzaam.

De wollen jassen worden dichtgemaakt door een lange rits en hebben zakken.
Grondstof: 100% schapenwol, let op! de jas heeft geen voering en kan een beetje kriebelen.

Wollen producten – We Are Wovens

Wollen producten: Wij zijn er dol op, en dat zijn er ondertussen al aardig wat. 
Wollen Bodywarmers, wollen wiegdekens, wollen ledikantdekens, wollen sloffen, wollen jassen, wollen onderleggers en noem maar op. 
Onze wol is een natuurproduct en hartstikke duurzaam, warm en ook nog eens heel erg hip. En weet je wat, het ruikt ook nog eens heerlijk. Dat is wel een dingetje, want you love it or you hate it. Dit is de lanoline oftewel schaapsvet die van nature in de wol zit. De geur gaat weg maar kan ook weer terug komen als je de wol wast. En hoe was je nou je wolletje? Ook hier kunnen we je nog veel meer over vertellen. 

Wol heeft heel veel heerlijke voordelen. Het is vuilafstotend en isoleert fantastisch bij kou. Onze wollen ledikantdekens of  wiegdekens houden je kleintje dus lekker warm. Maar ook de slippers en sloffen voor jong en oud zorgt voor warme voeten het hele jaar door. 

Onze wolcollectie wordt steeds uitgebreider en we zullen ook niet stil staan in deze ontwikkeling. Blijf ons dus volgen en hul jezelf en je kroost in wol!

Wil je al onze ontwikkelingen volgen of wat inspiratie opdoen? We proberen zo veel mogelijk te delen via onze social media kanalen. Je vindt ons op Instagram en Facebook. Kom je ons volgen?