wollen slaapzakken

Slaapzakken van wol

59,95

Prachtige slaapzakken voor baby’s vanaf 6 maanden tot 2 jaar
Houd je kleine uk heerlijk warm met deze prachtige wollen slaapzak met merino fleece aan de binnenkant.

Ze zijn vanaf nu in ons assortiment beschikbaar: 100% natuurlijke merino wollen slaapzakken.

We hebben verschillende kleuren en maten waaronder deze beige slaapzak voor baby’s vanaf 6 maanden tot ongeveer 2 jaar. Gemaakt van zuiveren merino wol zonder synthetische toevoegingen. Dit maakt de slaapzakken ademend en ook nog eens hartstikke duurzaam.

De slaapzakken worden dicht gemaakt met een rits. Deze rits maak je dicht van boven naar beneden.
Grondstof: 100% schapenwol, binnenkant van merino fleece.
Wolgewicht: 450 g/m2
Lengte: 70 of 90cm
Breedte: 45 cm

Eigenschappen:
Een wollen slaapzak voor kinderen is een warm, comfortabel, prettig aanvoelend en een gezond product. De merinowol waarvan ons product is gemaakt, leeft en reageert op veranderende omgevingstemperaturen. Het krimpt bij lage temperaturen (isoleert kou en warmt dus op). Zet uit in warmte (waardoor het lichaam niet oververhit raakt). Het heeft ook het vermogen om vocht op te nemen zodat je kindje niet gaat zweten. Dankzij deze eigenschappen zijn onze slaapzakken geschikt voor elk seizoen.
Bovendien hebben wollen slaapzakken gezondheidseigenschappen. Ze hopen geen stof op en neutraliseren schadelijke positieve ionen die vermoeidheid, hoofdpijn of overmatige prikkelbaarheid kunnen veroorzaken.
Deze slaapzakken zien er ook nog een super leuk uit. De teddy-achtige merino stof voelt zacht aan en is heerlijk knuffelbaar
De 100% zuivere merino wol is van premium kwaliteit, en is gewassen in de speciaal geselecteerde bio-wasmiddelen die veilig zijn voor de natuur.
Waarom wol? Onze wolproducten zijn handgemaakt, natuurlijk, huidvriendelijk, warm maar ademend, zacht en uiterst comfortabel.
Hoe was je je wolletje:
Onze wollen bodywarmers kunnen in de wasmachine worden gewassen met een wol programma op lage temperatuur. Niet centrifugeren of drogen in de droger.
Wij vinden het echter beter om het met de hand op 30 graden te wassen om er zeker van te zijn dat geen enkele wasmachine de producten beschadigt. In warm water met wolwasmiddelen laten weken en plat laten drogen. Er is een heel artikel te vinden op de woolmark website waar het wassen van wolproducten beschreven staat.

Certificaten:
De wollen bodywarmers beschikken over het prestigieuze keurmerk “Human Friendly” en Eko, dat de natuurlijke oorsprong en 100% zuiverheid van onze wol bewijst.